Пропускане към основното съдържание

OWLS PARTY

Здравейте отново:)
Тези дни се занимавах с едни детски покани за рожден ден. Моята приятелка е луда на тема бухали и беше ушила на детето си възглавнички с бухали и едно табло от плат с джобчета отново с бухалчета и ме помоли да направя поканите отново с тази тематика.

Използвах за вдъхновение именно нейните възгланички :


Реших самата покана да е във формата на бухал и да е малко по- интересна. крилата за завързани с панделка и като се отворят на коремчето се пише текста. 
ето ги и тях.


Да ви кажа вече и аз съм много запалена по бухалите и със сигърност няма тва да ми е последното творение с тези забавно изглеждащи създанийца:) 
Хубава вечер от мен!
Ще ги включа при Картичкофурии-"Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде"
http://tuesdaythrowdown.blogspot.com/2014/02/tuesday-throwdown-184-anything-goes.html
http://wordartwednesday.blogspot.com/2014/02/challenge-121-anything-goes.html
http://thepapershelter.blogspot.com/2014/02/challenge-147-animal-magic.html
<A href="the.host.blog.com">Linking to the HOST</A>
http://notrealstamps.blogspot.com/2014/02/wings.html

Коментари

 1. Леле, много са сладки. И като идея, и като цветове. Страшно ми хареса и как им се прибират крилцата. Много ме развеселиха, малко все едно им се пишка :о))) Страхотни са!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. хаха:) Наистина изглежда все едно им се пишка;))) Радвам се, че ти харесва:)

   Изтриване
 2. Your creations are lovely and very sweet. You are creative and a fun crafter, and I look forward to seeing more of your wonderful art. Please stop by to join us again soon.
  God bless you!
  Karen
  Word Art Wednesday

  ОтговорИзтриване
 3. Absolutely adorable. Thank you for joining us with these fun items! Love those cute cushions

  Lin
  Crafty Cardmakers and More

  ОтговорИзтриване
 4. What fun are these owls! Great creations and thanks so much for joining in my challenge at CCM&M this time - hope to see you again soon!

  ОтговорИзтриване
 5. Thank you ladies") So glad to hear that you like it!

  ОтговорИзтриване
 6. Very cute, thanks for sharing with us at CCM&M. Jules DT

  ОтговорИзтриване
 7. Fabulous owls beautifully made and oh so cute, thanks so much for sharing with us at CCM&More

  Marie

  ОтговорИзтриване
 8. Oh so cute. Love what you have done here. Thanks for joining in with our 'Animal Magic' theme at TPS this week, and good luck
  Eileen x

  ОтговорИзтриване
 9. Прекрасни са, Марта! Имам слабост към бухалите и тези определено ми влязоха под кожата. :) Браво са првкрасното изпълнение и благодаря, че ги включи в моето първо предизвикателство при Фурии! :)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ФОЛКЛОРНО

Ще ви покажа 2 картички, които ме позатрудниха малко, но ми беше доста интересно да ги правя.
Първата е за една тренъорка по народни танци и разбира се трябваше да е сфолклорни мотиви и танцов елемент:): Нарисувах си танцуващата двойка и апкикирах дрехите с дантели и различни панделки за да има релеф.


Втората  картичка е инспирирана от прекрасната картичка на Светла Дойчинова. http://beautifulchaosart.blogspot.com/ Това е блога й, пълен с красоти и бдъхновение. Ето я и моята картичка, по нейната идея: Приятен ден на всички!!!


Репродукция на Густав Климт

Здравейте,
отдавна ми се рисува, но все не ми стига времето да седна да порисувам. Преди 2 дни реших, че вече не търпи отлагане;) и внезапно ми се прииска да нарисувам копринен шал. Приготвих си необходимите материали и започнах да мисля какво точно искам да направя. Отне ми само няколко секунди да се сетя , че майка ми обича художника Густав Климт и шала може да й го подаря по случай рождения ден. Избрах си картина наречена TREE OF LIFE, или по- скоро взех само част от нея. Стори ми се много подходяща и започнах. Мислих, че ще ми отнеме много време, но бях изненадана колко бързо се справих- един ден и половина. Големината на шала е 90x40 см. Надявам се да ви харесва! Тъй като Густав Климт използва много златистия цвят в картините си , направих контура на шала в златно, както и няколко акцента по фона и останалите елементи, които на сжетлина просто блестят:) За това мисля да включа шала при Картичкофуриите, където темата е "Сребърно и/или златно". Нарочно съм го снимала на…