Пропускане към основното съдържание

OWLS PARTY

Здравейте отново:)
Тези дни се занимавах с едни детски покани за рожден ден. Моята приятелка е луда на тема бухали и беше ушила на детето си възглавнички с бухали и едно табло от плат с джобчета отново с бухалчета и ме помоли да направя поканите отново с тази тематика.

Използвах за вдъхновение именно нейните възгланички :


Реших самата покана да е във формата на бухал и да е малко по- интересна. крилата за завързани с панделка и като се отворят на коремчето се пише текста. 
ето ги и тях.


Да ви кажа вече и аз съм много запалена по бухалите и със сигърност няма тва да ми е последното творение с тези забавно изглеждащи създанийца:) 
Хубава вечер от мен!
Ще ги включа при Картичкофурии-"Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде"
http://tuesdaythrowdown.blogspot.com/2014/02/tuesday-throwdown-184-anything-goes.html
http://wordartwednesday.blogspot.com/2014/02/challenge-121-anything-goes.html
http://thepapershelter.blogspot.com/2014/02/challenge-147-animal-magic.html
<A href="the.host.blog.com">Linking to the HOST</A>
http://notrealstamps.blogspot.com/2014/02/wings.html

Коментари

  1. Леле, много са сладки. И като идея, и като цветове. Страшно ми хареса и как им се прибират крилцата. Много ме развеселиха, малко все едно им се пишка :о))) Страхотни са!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хаха:) Наистина изглежда все едно им се пишка;))) Радвам се, че ти харесва:)

      Изтриване
  2. Your creations are lovely and very sweet. You are creative and a fun crafter, and I look forward to seeing more of your wonderful art. Please stop by to join us again soon.
    God bless you!
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  3. Absolutely adorable. Thank you for joining us with these fun items! Love those cute cushions

    Lin
    Crafty Cardmakers and More

    ОтговорИзтриване
  4. What fun are these owls! Great creations and thanks so much for joining in my challenge at CCM&M this time - hope to see you again soon!

    ОтговорИзтриване
  5. Thank you ladies") So glad to hear that you like it!

    ОтговорИзтриване
  6. Very cute, thanks for sharing with us at CCM&M. Jules DT

    ОтговорИзтриване
  7. Fabulous owls beautifully made and oh so cute, thanks so much for sharing with us at CCM&More

    Marie

    ОтговорИзтриване
  8. Oh so cute. Love what you have done here. Thanks for joining in with our 'Animal Magic' theme at TPS this week, and good luck
    Eileen x

    ОтговорИзтриване
  9. Прекрасни са, Марта! Имам слабост към бухалите и тези определено ми влязоха под кожата. :) Браво са првкрасното изпълнение и благодаря, че ги включи в моето първо предизвикателство при Фурии! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Surprise box / INVITATION FROM BRIDE TO MADE OF HONOR

Здравейте, споделям с вас вече един от любимите ми проекти, който ми отне много време.  Първо докато го измисля, после докато го направя, съответно с всичките намачкани хартии и проби ;) Но крайния резултат определено ми хареса. Това е кутийка- покана от булка към бъдещата й кума:) реших да са двете рокли една до друга- символ на това, че те ще са винаги заедно рамо до рамо:)  Изискването беше да е в розово и сиво:) Първо направих роклята на булката, стана много нежна, но и сравнително голяма като за размера кутийка, който си бях наумила да правя, та размера на кутийката накрая стана 13 см. За първи път реших да направя и украса с цветя, която да пада и отстрани на капака и много ми допадна и това и със сигурност ще повторя. Това е кутийка, направена с много ентусиазъм, любов и търпение. Съответно и поръчителката го подари с големи трепети и ми се обади и ми каза, че получателката се е разплакала от радост като е видяла кутийката с двете рокли:) Безкрайно съм щастлива, че се е

картичка с бижу

Еха, темата е прекрасна:) Нямаше начин да не се включа, ако имах време щях да направя още много такива. Много обичам картички с подаръче, изненада или интересна сгъвка. Идеята дойде бързо и спонтанно. Имах само проблем с подходящ размер обици, защото исках да не са много малки за да акцентират. За това и картичката е семпла и нарисувана като скица. Успех на всички! Ще я включа при: Елшите- картичка с бижу блог Мър- Мяу- женско царство

christmas card

Здравейте, аз както винаги се включвам буквално в последния момент в предизвикателството.  Темата ми беше изключително интересна , а и имам перфектния шаблон за направа на картина ( Cotage cutz- Santa and dear resting). Kупих си го миналата година и от тогава все не мога да стигна до него:) Както повечето шаблони на Cotage , така и този е пълен с елементчета и дребни детайлчета за лепене:) Малко досадно, но на мен лично много ми харесва крайния резултат, а и свободата всеки детайл да си го оформиш, оцветиш или придадеш обем , определено си е плюс.  Идеята ми беше тухличките да са направени със структурна паста , но след 2 опита все не ми се получаваше както исках, та реших да си направя хартия с тухлички на Фотошоп. Е, малко на Коледна вълна ви пренасям, дано ви харесат моите Дядо Коледа и Рудолф.  Не си личи много на снимките, но са 3д фигурките отпред, а на прозореца съм сложила фолио да е като стъкло;)  Лека Нощ и бъдете послушни, защото т