Пропускане към основното съдържание

Pop- up Just married :)

Както вече казах pop-up картичките са ми слабост. Една приятелка ще се жени скоро, та използвам случая да й направя нещо специално:) Исках да е различно и закачливо.Роклята на булката и воала са от текстилна хартия, много я харесвам, но  лепенето е ад:) Декорирала съм с мъниста и панделки за по- булченско настроение. Това, което не си личи на снимките са украшенията по бронята на колата, те са закачени на конец и приятно се размърдват и дрънчат като се отвори:)Снимките не са много добри, но са снимани вечер и лампите малко изкривяват цветоветe. Утре може да кача още.

Коментари

 1. Разкошна е! Наистина е нестандартна, много колоритна и "дишаща" :) Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна идея, невероятна реализация! Красота! Картичка Един Път! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Много ми хареса и отвън, и от вътре.Ефекта от вътре е страхотен!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна идея! Никога пък не бях виждала такава. :)Супер много ми харесва и успех в предизвикателството!

  ОтговорИзтриване
 5. Присъединявам се към общото мнение! Изключително Жива картичка!

  ОтговорИзтриване
 6. Много красива и оригинална и ако си я нарисувала сама много завиждам

  ОтговорИзтриване
 7. Впечатляваща е! И аз завиждам ако си я рисувала, но пък се радвам, че мога да се насладя на нещо толкова добре направено като тази твоя картичка! Браво!:)

  ОтговорИзтриване
 8. Много впечатляващо! Браво, страхотна е!

  И моля, ако не е проблем махни проверката с дума на коментарите!

  ОтговорИзтриване
 9. С риск да повторя мнението на момичетата и аз да кажа - страхотна картичка! Изработена е много оригинално и прецизно! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 10. Поздравления! Картичката е перфектна откъдето и да я погледнеш.

  ОтговорИзтриване
 11. Много оригинална, свежа картичка! Чак ми се прииска аз да съм въпросната булка и да получа това невероятно бижу!

  ОтговорИзтриване
 12. Прекрасни сте. Благодаря за коментарите ви! Наистина са важни за мен, защото и вие знаете как е човек като се вглъби в идеята си, понякога се получава това което искаме, друг път става нещо съвсем различно и някак си и чувствата на създателя са едни такива смесени:))Много ценя мнението ви и пак 10x!
  За рисуването- всичко вътре съм го рисувала аз, а за булката, там е смесена история( преди време попаднах на покана за сватба с подобна булка, та е по спомен рисувана- лицето го измислих аз и бая зор видях, рисувах го 100 пъти:))
  А за проверката с думи на коментарите съм я деактиширала отдавна- моля пишете дали още се появява

  ОтговорИзтриване
 13. Думата за проверка все още се показва!

  ОтговорИзтриване
 14. Прекрасна, прекрасна, прекрасна!!!Останах без думи, невероятна идея и реализация! Поздравления!

  Проверката с думи не е деактивирана!

  ОтговорИзтриване
 15. Каквото и да кажа ще повторя останалите!НО СТРАХОТНА Е !!!

  ОтговорИзтриване
 16. Уаааау, като се отвори картичката такава изненада...
  Че на човек му увисва устата отворена - кой ще очаква да види вътре половин кола с всичките и дрънкулки. Уникална картичка - прекрасно рисуваш. Оригинална творба!!!

  ОтговорИзтриване
 17. Истински ме впечатли! Определено си личи, когато нещо се прави с идея и силно желание! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 18. ЗЕШЕМЕТИТЕЛНА!Повече нищо не мога да кажа!!!!!!Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 19. Тази картичка е цяло изкуство - толквоа много детайли и всички перфектно подбрани. Много добро съчетание на цветове. Направо ме остави без думи. Браво!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ФОЛКЛОРНО

Ще ви покажа 2 картички, които ме позатрудниха малко, но ми беше доста интересно да ги правя.
Първата е за една тренъорка по народни танци и разбира се трябваше да е сфолклорни мотиви и танцов елемент:): Нарисувах си танцуващата двойка и апкикирах дрехите с дантели и различни панделки за да има релеф.


Втората  картичка е инспирирана от прекрасната картичка на Светла Дойчинова. http://beautifulchaosart.blogspot.com/ Това е блога й, пълен с красоти и бдъхновение. Ето я и моята картичка, по нейната идея: Приятен ден на всички!!!


OWLS PARTY

Здравейте отново:)
Тези дни се занимавах с едни детски покани за рожден ден. Моята приятелка е луда на тема бухали и беше ушила на детето си възглавнички с бухали и едно табло от плат с джобчета отново с бухалчета и ме помоли да направя поканите отново с тази тематика.
Използвах за вдъхновение именно нейните възгланички :

Реших самата покана да е във формата на бухал и да е малко по- интересна. крилата за завързани с панделка и като се отворят на коремчето се пише текста.  ето ги и тях.

Да ви кажа вече и аз съм много запалена по бухалите и със сигърност няма тва да ми е последното творение с тези забавно изглеждащи създанийца:)  Хубава вечер от мен!
Ще ги включа при Картичкофурии-"Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде"
http://tuesdaythrowdown.blogspot.com/2014/02/tuesday-throwdown-184-anything-goes.html http://wordartwednesday.blogspot.com/2014/02/challenge-121-anything-goes.html http://thepapershelter.blogspot.com/2014/02/challenge-147-animal-magic.html <A href="t…

Репродукция на Густав Климт

Здравейте,
отдавна ми се рисува, но все не ми стига времето да седна да порисувам. Преди 2 дни реших, че вече не търпи отлагане;) и внезапно ми се прииска да нарисувам копринен шал. Приготвих си необходимите материали и започнах да мисля какво точно искам да направя. Отне ми само няколко секунди да се сетя , че майка ми обича художника Густав Климт и шала може да й го подаря по случай рождения ден. Избрах си картина наречена TREE OF LIFE, или по- скоро взех само част от нея. Стори ми се много подходяща и започнах. Мислих, че ще ми отнеме много време, но бях изненадана колко бързо се справих- един ден и половина. Големината на шала е 90x40 см. Надявам се да ви харесва! Тъй като Густав Климт използва много златистия цвят в картините си , направих контура на шала в златно, както и няколко акцента по фона и останалите елементи, които на сжетлина просто блестят:) За това мисля да включа шала при Картичкофуриите, където темата е "Сребърно и/или златно". Нарочно съм го снимала на…