Пропускане към основното съдържание

Pop- up Just married :)

Както вече казах pop-up картичките са ми слабост. Една приятелка ще се жени скоро, та използвам случая да й направя нещо специално:) Исках да е различно и закачливо.Роклята на булката и воала са от текстилна хартия, много я харесвам, но  лепенето е ад:) Декорирала съм с мъниста и панделки за по- булченско настроение. Това, което не си личи на снимките са украшенията по бронята на колата, те са закачени на конец и приятно се размърдват и дрънчат като се отвори:)Снимките не са много добри, но са снимани вечер и лампите малко изкривяват цветоветe. Утре може да кача още.

Коментари

  1. Разкошна е! Наистина е нестандартна, много колоритна и "дишаща" :) Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна идея, невероятна реализация! Красота! Картичка Един Път! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми хареса и отвън, и от вътре.Ефекта от вътре е страхотен!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна идея! Никога пък не бях виждала такава. :)Супер много ми харесва и успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  5. Присъединявам се към общото мнение! Изключително Жива картичка!

    ОтговорИзтриване
  6. Много красива и оригинална и ако си я нарисувала сама много завиждам

    ОтговорИзтриване
  7. Впечатляваща е! И аз завиждам ако си я рисувала, но пък се радвам, че мога да се насладя на нещо толкова добре направено като тази твоя картичка! Браво!:)

    ОтговорИзтриване
  8. Много впечатляващо! Браво, страхотна е!

    И моля, ако не е проблем махни проверката с дума на коментарите!

    ОтговорИзтриване
  9. С риск да повторя мнението на момичетата и аз да кажа - страхотна картичка! Изработена е много оригинално и прецизно! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления! Картичката е перфектна откъдето и да я погледнеш.

    ОтговорИзтриване
  11. Много оригинална, свежа картичка! Чак ми се прииска аз да съм въпросната булка и да получа това невероятно бижу!

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасни сте. Благодаря за коментарите ви! Наистина са важни за мен, защото и вие знаете как е човек като се вглъби в идеята си, понякога се получава това което искаме, друг път става нещо съвсем различно и някак си и чувствата на създателя са едни такива смесени:))Много ценя мнението ви и пак 10x!
    За рисуването- всичко вътре съм го рисувала аз, а за булката, там е смесена история( преди време попаднах на покана за сватба с подобна булка, та е по спомен рисувана- лицето го измислих аз и бая зор видях, рисувах го 100 пъти:))
    А за проверката с думи на коментарите съм я деактиширала отдавна- моля пишете дали още се появява

    ОтговорИзтриване
  13. Думата за проверка все още се показва!

    ОтговорИзтриване
  14. Прекрасна, прекрасна, прекрасна!!!Останах без думи, невероятна идея и реализация! Поздравления!

    Проверката с думи не е деактивирана!

    ОтговорИзтриване
  15. Каквото и да кажа ще повторя останалите!НО СТРАХОТНА Е !!!

    ОтговорИзтриване
  16. Уаааау, като се отвори картичката такава изненада...
    Че на човек му увисва устата отворена - кой ще очаква да види вътре половин кола с всичките и дрънкулки. Уникална картичка - прекрасно рисуваш. Оригинална творба!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Истински ме впечатли! Определено си личи, когато нещо се прави с идея и силно желание! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  18. ЗЕШЕМЕТИТЕЛНА!Повече нищо не мога да кажа!!!!!!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  19. Тази картичка е цяло изкуство - толквоа много детайли и всички перфектно подбрани. Много добро съчетание на цветове. Направо ме остави без думи. Браво!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Surprise box / INVITATION FROM BRIDE TO MADE OF HONOR

Здравейте, споделям с вас вече един от любимите ми проекти, който ми отне много време.  Първо докато го измисля, после докато го направя, съответно с всичките намачкани хартии и проби ;) Но крайния резултат определено ми хареса. Това е кутийка- покана от булка към бъдещата й кума:) реших да са двете рокли една до друга- символ на това, че те ще са винаги заедно рамо до рамо:)  Изискването беше да е в розово и сиво:) Първо направих роклята на булката, стана много нежна, но и сравнително голяма като за размера кутийка, който си бях наумила да правя, та размера на кутийката накрая стана 13 см. За първи път реших да направя и украса с цветя, която да пада и отстрани на капака и много ми допадна и това и със сигурност ще повторя. Това е кутийка, направена с много ентусиазъм, любов и търпение. Съответно и поръчителката го подари с големи трепети и ми се обади и ми каза, че получателката се е разплакала от радост като е видяла кутийката с двете рокли:) Безкрайно съм щастлива, че се е

картичка с бижу

Еха, темата е прекрасна:) Нямаше начин да не се включа, ако имах време щях да направя още много такива. Много обичам картички с подаръче, изненада или интересна сгъвка. Идеята дойде бързо и спонтанно. Имах само проблем с подходящ размер обици, защото исках да не са много малки за да акцентират. За това и картичката е семпла и нарисувана като скица. Успех на всички! Ще я включа при: Елшите- картичка с бижу блог Мър- Мяу- женско царство

christmas card

Здравейте, аз както винаги се включвам буквално в последния момент в предизвикателството.  Темата ми беше изключително интересна , а и имам перфектния шаблон за направа на картина ( Cotage cutz- Santa and dear resting). Kупих си го миналата година и от тогава все не мога да стигна до него:) Както повечето шаблони на Cotage , така и този е пълен с елементчета и дребни детайлчета за лепене:) Малко досадно, но на мен лично много ми харесва крайния резултат, а и свободата всеки детайл да си го оформиш, оцветиш или придадеш обем , определено си е плюс.  Идеята ми беше тухличките да са направени със структурна паста , но след 2 опита все не ми се получаваше както исках, та реших да си направя хартия с тухлички на Фотошоп. Е, малко на Коледна вълна ви пренасям, дано ви харесат моите Дядо Коледа и Рудолф.  Не си личи много на снимките, но са 3д фигурките отпред, а на прозореца съм сложила фолио да е като стъкло;)  Лека Нощ и бъдете послушни, защото т