неделя, 22 януари 2012 г.

CARD WITH LIGHT

Здравейте, навън си е все така снежно и студено, а на мен все ми се правят картички:) Имам идея за една от доооста време, но все ми беше трудно да измисля как да стане и от няколко дена имам напредък, а днес окончателно си завърших картичката. Представам ви най-сетне реализираната светеща картичка. Взимайки пред вид времето навън, някак си още ми е кеф да правя зимни или Коледни картички. За тази взех вдъхноовение от Елшите- Уютна зима. Използвах повечето цветове от предложението както и от елементите за вдъхновение, но си добавих и мои. Моите елементи са 2 -къщата върху която акцентирам, тъй като дома ни дава тази топлина и уют през студените и снежни дни. Топлината идва и когато си вкъщи с любимите си хора-семейство, приятели. От там се роди идеята и за втория ми елемент- светещото прозорче. Светлината е симвпл на надеждата, добрината и живота. Идета ми със светещото прозорче е да покажа, изпълнената с живот къща и загадъчността. Лампичката в къщата светва когато се натисне вратата на къщата.А снежния човек те приветства да влезеш:) В тази картичка съм включила доста нови за мен неща- освен светещото прозорче и цветето в десния ъгъл. Него го добавих доста спонтанно след като разглеждах блога на Иванка Александрова- Ivalex. След публикуването на обиците си от пластмасови бутилки не се сдържах да поекспериментирам и направих опити за цветя. Бях правила такива и преди , но все не ми се получаваха, ето че сега има малко по- сполучливи опити:) Стига съм приказвала ето я и картичката ми първо без да свети и после светеща.


Усмихнат и топъл ден на всички!

12 коментара:

 1. малко е да кажа, че съм впечатлена, малко ще е да кажа, и че съм удивена!
  Респект!

  ОтговорИзтриване
 2. Толкова си продуктивна от началото на годината, че ме смайваш! И всеки следващ проект е по-зашеметяващ! Невероятна си:)

  ОтговорИзтриване
 3. Ее прекрасна картичка :) Много ми харесва идеята за светеща картичка, справила си се повече от чудесно!Поздрави

  ОтговорИзтриване
 4. При теб винаги има оригинални хрумки и много хубави реализации на идеите ти! Но тази просто ме зашемети! Уникална, оригинална, прекрасно пресъздаваща всички чувства и мисли, които си вложила в нея! А светещето прозорче просто е велика идея! Адмирации за тази изненада, която ни поднесе, за всичко, което правиш и не на последно място за тези толкова красиви цветя!

  ОтговорИзтриване
 5. Знаеш ли, че сега ще бъда като малките деца - като им покажеш нещо такова и те натискат и натискат до захлас! Е, аз няма как да натискам вратичката на къщичката, за да се радвам на светещото прозорче, но пък ще се връщам и връщам на тази ти публикация, за да се любувам на тази толкова оригинална картичка!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много благодаря, трогнах се и много, много се зарадвах от думите ти!!!

   Изтриване
 6. Много уютна картичка, много топлина струи от светещото прозорче! Страхотна идея и реализацията не ѝ отстъпва, заслужавало си е времето, отделено за експериментиране! Поздравления за идеята и изпълнението, както и за красивите цветя!

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотна е...и самата идея и картичката,поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря ви за милите думи, значат много за мен. Няма по-ценно нещо от това да оценят труда ти! Мерси

  ОтговорИзтриване
 9. От време на време си преглеждам блога и видях коментара ти под публикацията ми за сватбените пликове. Благодаря и много се радвам, че са ти харесали!

  ОтговорИзтриване
 10. Ее, много ефектна картичка показваш. Самата картинка и начина, по който е украсена също сами по себе си биха ми харесали много и без светещата част :)
  А картичката-торта е страхотна просто. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 11. Много ефектна картичка, наистина! С много зимна романтика и уют... А цветето е разкошно, не знам как си успяла да го направиш толкова малко и толкова съвършено... Поздравления!

  ОтговорИзтриване