Пропускане към основното съдържание

CARD WITH LIGHT

Здравейте, навън си е все така снежно и студено, а на мен все ми се правят картички:) Имам идея за една от доооста време, но все ми беше трудно да измисля как да стане и от няколко дена имам напредък, а днес окончателно си завърших картичката. Представам ви най-сетне реализираната светеща картичка. Взимайки пред вид времето навън, някак си още ми е кеф да правя зимни или Коледни картички. За тази взех вдъхноовение от Елшите- Уютна зима. Използвах повечето цветове от предложението както и от елементите за вдъхновение, но си добавих и мои. Моите елементи са 2 -къщата върху която акцентирам, тъй като дома ни дава тази топлина и уют през студените и снежни дни. Топлината идва и когато си вкъщи с любимите си хора-семейство, приятели. От там се роди идеята и за втория ми елемент- светещото прозорче. Светлината е симвпл на надеждата, добрината и живота. Идета ми със светещото прозорче е да покажа, изпълнената с живот къща и загадъчността. Лампичката в къщата светва когато се натисне вратата на къщата.А снежния човек те приветства да влезеш:) В тази картичка съм включила доста нови за мен неща- освен светещото прозорче и цветето в десния ъгъл. Него го добавих доста спонтанно след като разглеждах блога на Иванка Александрова- Ivalex. След публикуването на обиците си от пластмасови бутилки не се сдържах да поекспериментирам и направих опити за цветя. Бях правила такива и преди , но все не ми се получаваха, ето че сега има малко по- сполучливи опити:) Стига съм приказвала ето я и картичката ми първо без да свети и после светеща.


Усмихнат и топъл ден на всички!

Коментари

 1. малко е да кажа, че съм впечатлена, малко ще е да кажа, и че съм удивена!
  Респект!

  ОтговорИзтриване
 2. Толкова си продуктивна от началото на годината, че ме смайваш! И всеки следващ проект е по-зашеметяващ! Невероятна си:)

  ОтговорИзтриване
 3. Ее прекрасна картичка :) Много ми харесва идеята за светеща картичка, справила си се повече от чудесно!Поздрави

  ОтговорИзтриване
 4. При теб винаги има оригинални хрумки и много хубави реализации на идеите ти! Но тази просто ме зашемети! Уникална, оригинална, прекрасно пресъздаваща всички чувства и мисли, които си вложила в нея! А светещето прозорче просто е велика идея! Адмирации за тази изненада, която ни поднесе, за всичко, което правиш и не на последно място за тези толкова красиви цветя!

  ОтговорИзтриване
 5. Знаеш ли, че сега ще бъда като малките деца - като им покажеш нещо такова и те натискат и натискат до захлас! Е, аз няма как да натискам вратичката на къщичката, за да се радвам на светещото прозорче, но пък ще се връщам и връщам на тази ти публикация, за да се любувам на тази толкова оригинална картичка!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много благодаря, трогнах се и много, много се зарадвах от думите ти!!!

   Изтриване
 6. Много уютна картичка, много топлина струи от светещото прозорче! Страхотна идея и реализацията не ѝ отстъпва, заслужавало си е времето, отделено за експериментиране! Поздравления за идеята и изпълнението, както и за красивите цветя!

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотна е...и самата идея и картичката,поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря ви за милите думи, значат много за мен. Няма по-ценно нещо от това да оценят труда ти! Мерси

  ОтговорИзтриване
 9. От време на време си преглеждам блога и видях коментара ти под публикацията ми за сватбените пликове. Благодаря и много се радвам, че са ти харесали!

  ОтговорИзтриване
 10. Ее, много ефектна картичка показваш. Самата картинка и начина, по който е украсена също сами по себе си биха ми харесали много и без светещата част :)
  А картичката-торта е страхотна просто. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 11. Много ефектна картичка, наистина! С много зимна романтика и уют... А цветето е разкошно, не знам как си успяла да го направиш толкова малко и толкова съвършено... Поздравления!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ФОЛКЛОРНО

Ще ви покажа 2 картички, които ме позатрудниха малко, но ми беше доста интересно да ги правя.
Първата е за една тренъорка по народни танци и разбира се трябваше да е сфолклорни мотиви и танцов елемент:): Нарисувах си танцуващата двойка и апкикирах дрехите с дантели и различни панделки за да има релеф.


Втората  картичка е инспирирана от прекрасната картичка на Светла Дойчинова. http://beautifulchaosart.blogspot.com/ Това е блога й, пълен с красоти и бдъхновение. Ето я и моята картичка, по нейната идея: Приятен ден на всички!!!


CAMERA CARD

Здравейте,
представям ви една картичка, която определено ми беше много интересно да направя, а и ми стана една от любимите!  Във формата на ретро фотоапарат е. С черна естествена кожа , типична за ретро апаратите. С метални закопчалки за каишкаа за носене, което допридаде много реалистичност на цялата картичка и 3 д обектив за още по- въздействащ ефект. По поръчка на момичето, обектива трябваше да се отваря и да има 2 снимки в него( по- надолу има снимка от процеса на работа само имам за съжаление) , отвая се с магнит:)   А какво друго да има в един ретро фотоапарат освен филмче за снимки:)За това реших да нарисувам стар фотофилм, на който е написано пожеланието:) Не си личат много детайлите по снимките за съжаление, но като една арт натура, при която всичко става в последния момент, едва намерих 2 мин да го снимам поне отпред преди да го дам:)
Сребърния Металик например не си личи на снимките, и ефекта на кожата също , за което се се  извинявам:) Ще участвам с нея в Кртичкофурии : …

Репродукция на Густав Климт

Здравейте,
отдавна ми се рисува, но все не ми стига времето да седна да порисувам. Преди 2 дни реших, че вече не търпи отлагане;) и внезапно ми се прииска да нарисувам копринен шал. Приготвих си необходимите материали и започнах да мисля какво точно искам да направя. Отне ми само няколко секунди да се сетя , че майка ми обича художника Густав Климт и шала може да й го подаря по случай рождения ден. Избрах си картина наречена TREE OF LIFE, или по- скоро взех само част от нея. Стори ми се много подходяща и започнах. Мислих, че ще ми отнеме много време, но бях изненадана колко бързо се справих- един ден и половина. Големината на шала е 90x40 см. Надявам се да ви харесва! Тъй като Густав Климт използва много златистия цвят в картините си , направих контура на шала в златно, както и няколко акцента по фона и останалите елементи, които на сжетлина просто блестят:) За това мисля да включа шала при Картичкофуриите, където темата е "Сребърно и/или златно". Нарочно съм го снимала на…