сряда, 11 януари 2012 г.

cats celebration

Е, след малка пауза заради дипломирането ми, отново съм на линия, пълна с идеи и желание да си се отдам на хобито;) Времето рядко стига, но пък се намира:)
Искам да споделя с вас картичка, която направих за една приятелка(голям фен на котки). Колкото и котки да бях сложила все щяха да са малко за нея..гледах да не прекалявам де...
Идеята ми беше в картичката да има изненадка, щом ще празнуваме, нека има и подаръче:)Исках да е нещо сладко и ми дойде идеята да направя от захарно тесто нещо котешко по-точно 3 котешки бонбона. Времето обаче ме притискаше и реших да не ги правя аз, а да ги поръчам в сладкарницата до нас, докато мисля дизайна на картичката - да са готови. В крайна сметка след доста умуване как да ги вмъкна се спрях на вариант картичка с кутийка. Имах малко затруднение с прозорчето, защото ми се искаше да е отгоре и да се виждат само очите на котките, но формата на главата им не го позволява (виждаха се само уши и чело) и така се роди идеята да е срязана част от тавана и от страницата на кутията(което пък взе че се оказа сполучлив вариант). Картичката е easel за да се вижда нарисуваното коте, понеже иначе от кутийката се закрива част от него.
Ето го и моя котешки купон:21 коментара:

 1. Много сладурско се е получило.Страхотна картичка!Струва ми се ,че бонбоните няма да бъдат изядени,много са сладички :))

  ОтговорИзтриване
 2. Мяууууу! Много е хубаво всичко! Поздравления за идеята!

  ОтговорИзтриване
 3. Сладури!Много оригинална идея и чудесна реализация!

  ОтговорИзтриване
 4. Много готина хрумка е това с бонбоните. Твоята приятелка е истинска щастливка, че те има до себе си :-) Поздрави за дипломирането :-)

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна идея! Близо пет минути се взирах в картичката ти, защото снимките само загатват за цялата й прелест и малките идеи, които си използвала, за да я направиш така неповторима! Поздравления за идеята и изработката!

  ОтговорИзтриване
 6. Супер! Сладко във всеки възможен смисъл на думата!

  ОтговорИзтриване
 7. Успя да ме изненадаш със страхотна идея, която си реализирала просто перфектно! Толкова е идейна и сладка! А изненадата с котетата, показващи муцунки през прозорчето е просто великолепна! Браво!

  ОтговорИзтриване
 8. Много сладка картичка!Страхотна идея за кутийката с бонбоните.Котетата надничат толкова лябопитно, че просто те приканват да ги изядеш!Поздравления за чудесната идея!

  ОтговорИзтриване
 9. Уникална картичка! Страхотна е, страшно ми допадна! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 10. Е това е супер!Особено как си побрала котензата в кутийка към картичката!:)

  ОтговорИзтриване
 11. Уау, страхотен котешки купон! Завиждам благородно на приятелката ти! Всички котета са големи сладури и се е получила толкова жива картичка с кутийка, че не мога а отделя поглед! Идеята ти е страхотна, изпълнението също, а изненадата със сигурност е била голяма!

  ОтговорИзтриване
 12. Страхотен подарък!Много ще е щастлива приятелката ти с тези сладки котараци :)))Браво

  ОтговорИзтриване
 13. Супер сладка изненада - котенцета са чудесна идея, а картичката - уникално сладка!

  ОтговорИзтриване
 14. Честито дипломиране!
  Относно картичката - направила си прекрасен подарък! Котетата са супер сладки :))
  Според мен идеята прозорчето да заема част от тавана и част от страницата е много по-добра, от тази да бъде само отгоре. Страхотно си се справила, поздравления.

  ОтговорИзтриване
 15. Страхотна идея! Картичката е много сладка, а котенцата са уникални. Направо завиждам на приятелката ти :-)

  ОтговорИзтриване
 16. Страхотна идея :) Със сигурност ще се изненада приятелката ти :)

  ОтговорИзтриване
 17. Искрено и съвсем без да ме е срам завидях на другарчето ти! :) Честно, ЖЕСТОКО Е това, което си измислила! Бонбончовците пък направо ми събраха очите! Абе изобщо - Браво, Марта:)

  ОтговорИзтриване
 18. Мерси много за милите думи! Радвам се,че ви харесва:)

  ОтговорИзтриване
 19. Много креативен подарък ! Супер сладурска картичка и в допълнение с бонбоните е върхът :)

  ОтговорИзтриване
 20. Много е идейна,чудесно изпълнена и като цяло е страхотна! Много ми харесва!

  ОтговорИзтриване