Пропускане към основното съдържание

Happy birthday

Е, днес май съм на вълна рожденни дни. След като приключих картичката портмоне(от предната публикация) веднага се заех с направата на картичка за рождения ден на Картичкофурии. Как лети времето, а? Замислих се как открих Картичкофурии и май като повечето момичета и аз покрай Двете Елши. Всъщност първата ми публикация при Картичкофурии беше с участие в предизвикателство зададено от Елшите- празнична картичка мисля, че се казваше. Ето я и нея:

Още дори нямах блог тогава. След тази публикаця започнах редовно да следя блога, открих много талантливи хора, които имат същото хоби като мен:) Това, което всъщност най- много ми харесва, (освен забавата, предизвикателството да помислиш и измайсториш нещо на база зададена тема, вдъхновението) е , че блога постоянно се разраства, че постоянно има нови и нови рубрики, идеи, урочета, иниациативи като Картичкофурийска Коледа и други. Определено се зарибих зверски по предизвикателствата и с нетърпение чаках да излезе следващото и следващото и ме беще много яд, когато нямах време да се включа в някое( и още ме е яд когато не мога:) Пожелавам на Каричкофурии много нови идеи, много нови хора, които да се докоснат до това прекрасно местенце и заедно да го направим още по- добро!!!

ЕТО Я И МОЯТА КАРТИЧКА ПОЗДРАВ ЗА КАРТИЧКОФУРИИ:
Още преди около 4-5 дена си бях направила шаблон-торта, но все не ми оставяше време да започна самата картичка или пък не си я визуализирах цветово. Качвам снимка на шаблона който си направих, ако ви харесва да си го използвате и вие. За съжаление сега ми е трудно да линкна за да може да си изтеглите направо pdf-a , но и това ще направя скоро.

Коментари

 1. Като излязла от някоя приказка е тази торта! Много изящна картичка. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна торта си поднесла на Картичкофуриите, завидях им чак!Много умело си съчетала хартиите и цветовете.Изглежда чудесно!

  ОтговорИзтриване
 3. Много са хубави и двете картички! Поздравления и благодаря за шаблона.

  ОтговорИзтриване
 4. Тортата е толкова ,толкова интерсна и оригинална!Поздравявам те!

  ОтговорИзтриване
 5. Е, няма втора толкова великолепна торта като твоята! Поне досега не съм виждала такава! Просто съм смаяна.....Свети, блести, крещи от красота! Поздравления!!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасна е тортата, гледах я 10 минути:)))и преди да видя, че си сложила шаблон мислих, ка ли бих си направила някой ден такава. Много благодаря за шаблона, ще го използвам с голяяяяяяяяяяяямо удоволствие!Няма да успея да я направя толкова красива, но поне ще опитам.

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасна торта, приказна картичка! Много е красива и е като истинска! Благодаря, за шаблона! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Суууупер! С прекрасна и много "вкусна" картичка поздравяваш Картичкофуриите! Изпипала си я до най-малкия детайл! Благодаря за шаблона!

  ОтговорИзтриване
 9. Ау..у супер е ! Наистина е прекрасна, просто е като истинска, че и свещички си има :)

  ОтговорИзтриване
 10. Наистина пракрасна картичка!
  Благодарим ти, че ни поздрави за нашият рожден ден!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картичка с бижу

Еха, темата е прекрасна:) Нямаше начин да не се включа, ако имах време щях да направя още много такива. Много обичам картички с подаръче, изненада или интересна сгъвка. Идеята дойде бързо и спонтанно. Имах само проблем с подходящ размер обици, защото исках да не са много малки за да акцентират. За това и картичката е семпла и нарисувана като скица. Успех на всички! Ще я включа при: Елшите- картичка с бижу блог Мър- Мяу- женско царство

Surprise box / INVITATION FROM BRIDE TO MADE OF HONOR

Здравейте, споделям с вас вече един от любимите ми проекти, който ми отне много време.  Първо докато го измисля, после докато го направя, съответно с всичките намачкани хартии и проби ;) Но крайния резултат определено ми хареса. Това е кутийка- покана от булка към бъдещата й кума:) реших да са двете рокли една до друга- символ на това, че те ще са винаги заедно рамо до рамо:)  Изискването беше да е в розово и сиво:) Първо направих роклята на булката, стана много нежна, но и сравнително голяма като за размера кутийка, който си бях наумила да правя, та размера на кутийката накрая стана 13 см. За първи път реших да направя и украса с цветя, която да пада и отстрани на капака и много ми допадна и това и със сигурност ще повторя. Това е кутийка, направена с много ентусиазъм, любов и търпение. Съответно и поръчителката го подари с големи трепети и ми се обади и ми каза, че получателката се е разплакала от радост като е видяла кутийката с двете рокли:) Безкрайно съм щастлива, че се е

ФОЛКЛОРНО

Ще ви покажа 2 картички, които ме позатрудниха малко, но ми беше доста интересно да ги правя. Първата е за една тренъорка по народни танци и разбира се трябваше да е сфолклорни мотиви и танцов елемент:): Нарисувах си танцуващата двойка и апкикирах дрехите с дантели и различни панделки за да има релеф. Втората  картичка е инспирирана от прекрасната картичка на  Светла Дойчинова. http://beautifulchaosart.blogspot.com/ Това е блога й, пълен с красоти и бдъхновение. Ето я и моята картичка, по нейната идея: Приятен ден на всички!!!