Пропускане към основното съдържание

Happy birthday

Е, днес май съм на вълна рожденни дни. След като приключих картичката портмоне(от предната публикация) веднага се заех с направата на картичка за рождения ден на Картичкофурии. Как лети времето, а? Замислих се как открих Картичкофурии и май като повечето момичета и аз покрай Двете Елши. Всъщност първата ми публикация при Картичкофурии беше с участие в предизвикателство зададено от Елшите- празнична картичка мисля, че се казваше. Ето я и нея:

Още дори нямах блог тогава. След тази публикаця започнах редовно да следя блога, открих много талантливи хора, които имат същото хоби като мен:) Това, което всъщност най- много ми харесва, (освен забавата, предизвикателството да помислиш и измайсториш нещо на база зададена тема, вдъхновението) е , че блога постоянно се разраства, че постоянно има нови и нови рубрики, идеи, урочета, иниациативи като Картичкофурийска Коледа и други. Определено се зарибих зверски по предизвикателствата и с нетърпение чаках да излезе следващото и следващото и ме беще много яд, когато нямах време да се включа в някое( и още ме е яд когато не мога:) Пожелавам на Каричкофурии много нови идеи, много нови хора, които да се докоснат до това прекрасно местенце и заедно да го направим още по- добро!!!

ЕТО Я И МОЯТА КАРТИЧКА ПОЗДРАВ ЗА КАРТИЧКОФУРИИ:
Още преди около 4-5 дена си бях направила шаблон-торта, но все не ми оставяше време да започна самата картичка или пък не си я визуализирах цветово. Качвам снимка на шаблона който си направих, ако ви харесва да си го използвате и вие. За съжаление сега ми е трудно да линкна за да може да си изтеглите направо pdf-a , но и това ще направя скоро.

Коментари

 1. Като излязла от някоя приказка е тази торта! Много изящна картичка. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна торта си поднесла на Картичкофуриите, завидях им чак!Много умело си съчетала хартиите и цветовете.Изглежда чудесно!

  ОтговорИзтриване
 3. Много са хубави и двете картички! Поздравления и благодаря за шаблона.

  ОтговорИзтриване
 4. Тортата е толкова ,толкова интерсна и оригинална!Поздравявам те!

  ОтговорИзтриване
 5. Е, няма втора толкова великолепна торта като твоята! Поне досега не съм виждала такава! Просто съм смаяна.....Свети, блести, крещи от красота! Поздравления!!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасна е тортата, гледах я 10 минути:)))и преди да видя, че си сложила шаблон мислих, ка ли бих си направила някой ден такава. Много благодаря за шаблона, ще го използвам с голяяяяяяяяяяяямо удоволствие!Няма да успея да я направя толкова красива, но поне ще опитам.

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасна торта, приказна картичка! Много е красива и е като истинска! Благодаря, за шаблона! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Суууупер! С прекрасна и много "вкусна" картичка поздравяваш Картичкофуриите! Изпипала си я до най-малкия детайл! Благодаря за шаблона!

  ОтговорИзтриване
 9. Ау..у супер е ! Наистина е прекрасна, просто е като истинска, че и свещички си има :)

  ОтговорИзтриване
 10. Наистина пракрасна картичка!
  Благодарим ти, че ни поздрави за нашият рожден ден!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ФОЛКЛОРНО

Ще ви покажа 2 картички, които ме позатрудниха малко, но ми беше доста интересно да ги правя.
Първата е за една тренъорка по народни танци и разбира се трябваше да е сфолклорни мотиви и танцов елемент:): Нарисувах си танцуващата двойка и апкикирах дрехите с дантели и различни панделки за да има релеф.


Втората  картичка е инспирирана от прекрасната картичка на Светла Дойчинова. http://beautifulchaosart.blogspot.com/ Това е блога й, пълен с красоти и бдъхновение. Ето я и моята картичка, по нейната идея: Приятен ден на всички!!!


OWLS PARTY

Здравейте отново:)
Тези дни се занимавах с едни детски покани за рожден ден. Моята приятелка е луда на тема бухали и беше ушила на детето си възглавнички с бухали и едно табло от плат с джобчета отново с бухалчета и ме помоли да направя поканите отново с тази тематика.
Използвах за вдъхновение именно нейните възгланички :

Реших самата покана да е във формата на бухал и да е малко по- интересна. крилата за завързани с панделка и като се отворят на коремчето се пише текста.  ето ги и тях.

Да ви кажа вече и аз съм много запалена по бухалите и със сигърност няма тва да ми е последното творение с тези забавно изглеждащи създанийца:)  Хубава вечер от мен!
Ще ги включа при Картичкофурии-"Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде"
http://tuesdaythrowdown.blogspot.com/2014/02/tuesday-throwdown-184-anything-goes.html http://wordartwednesday.blogspot.com/2014/02/challenge-121-anything-goes.html http://thepapershelter.blogspot.com/2014/02/challenge-147-animal-magic.html <A href="t…

Репродукция на Густав Климт

Здравейте,
отдавна ми се рисува, но все не ми стига времето да седна да порисувам. Преди 2 дни реших, че вече не търпи отлагане;) и внезапно ми се прииска да нарисувам копринен шал. Приготвих си необходимите материали и започнах да мисля какво точно искам да направя. Отне ми само няколко секунди да се сетя , че майка ми обича художника Густав Климт и шала може да й го подаря по случай рождения ден. Избрах си картина наречена TREE OF LIFE, или по- скоро взех само част от нея. Стори ми се много подходяща и започнах. Мислих, че ще ми отнеме много време, но бях изненадана колко бързо се справих- един ден и половина. Големината на шала е 90x40 см. Надявам се да ви харесва! Тъй като Густав Климт използва много златистия цвят в картините си , направих контура на шала в златно, както и няколко акцента по фона и останалите елементи, които на сжетлина просто блестят:) За това мисля да включа шала при Картичкофуриите, където темата е "Сребърно и/или златно". Нарочно съм го снимала на…